Stoc disponibil de echipamente medicale diverse, indispensabile, online

13 mai 2022 | 0 comentarii |

Domeniile de muncă pot varia foarte mult, de la nișa de lucru, la tipul de lucru și multe alte caracteristici. Cert este că multe dintre joburi sunt indispensabile și nu le acordăm atât de mare importanță până nu avem nevoie de ele. Serviciile medicale se enumeră printre astfel de locuri de muncă, indiferent dacă vorbim despre sistemul privat sau cel public.

Siguranța angajaților din sistemul medical este esențială. Sunt necesare echipamente medicale special create pentru acest domeniu de muncă, alese cu atenție în funcție de anumite caracteristici. Magazinul online SafetyOne poate fi partener ideal pentru cei interesați să achiziționeze astfel de echipamente. Vine cu un stoc generos de marfă, categorii diverse, mărimi și modele pentru fiecare preferință și necesitate în parte.

 

Importanța vestimentației angajaților din domeniul medical

Munca ce implică oamenii nu este simplă și deseori atitudinea celor din jur nu este chiar potrivită. Mai mult decât atât, munca alături de oameni bolnavi, care au diverse dureri este cu atât mai dificilă și obositoare de cele mai multe ori. Având în vedere că orice cadru medical, indiferent dacă este vorba despre medici, asistenți sau chiar infirmieri iau contact cu aceste persoane, este important să se protejeze de viruși și bacterii.

Uniforma medicală pe care o poartă este foarte importantă. Aceste uniforme medicale trebuie să fie antimicrobiene, aceasta fiind și una dintre caracteristicile esențiale în funcție de care trebuie alese. Alegeți din gama disponibilă la SafetyOne acele uniforme complete sau doar bluze medicale de care aveți nevoie

 

Achiziții inteligente pentru o întreagă echipă

În orice instituție medicală sau clinică privată veți descoperi că tot personalul poartă uniforme. Asta din motive sanitare, dar și pentru a da senzația de uniformitate. În funcție de rolul pe care îl are fiecare, poate să difere și culoarea uniformei și modelul.

Puteți alege de la SafetyOne seturi complete în culori variate sau doar bluze medicale individuale. Veți alege și mărimile care se potrivesc perfect pentru o bună desfășurare a muncii, fiind disponibile variante de la 40 la 60 și de la XS pana la 4XL. Puteți identifica imediat uniformele ideale pe care le căutați pe site selectând filtrele de căutare. Veți alege genul, culoarea, mărimea, brandul.

De asemenea, puteți selecta și informațiile despre livrare, în funcție de ceea ce aveți nevoie, dacă este o comandă mai urgentă sau poate aștepta 7-10 zile. Materialul și tipul de mânecă se află de asemenea pe listă, deoarece contează foarte mult aceste aspecte. SafetyOne este furnizor de încredere de la care puteți face achiziții avantajoase, deoarece persoanele fizice pot achiziționa produse fără TVA.

 

Tunici colorate – schimbă sau nu atitudinea pacienților?

În sistemul medical, în general, toți angajații poartă același tip de uniformă, ceea ce poate fi destul de înspăimântător pentru un copil. Ideea de uniformă verde sau mov spre exemplu, asociată cu durerea unei injecții sau disconfortul unui consult îi poate face pe cei mici să se agite.

Astfel că medicii sau asistenții care lucrează în secția de pediatrie și nu numai pot alege produse din gama de tunici colorate care vor schimba cu siguranță atitudinea și chiar starea pacienților. Acestea pot da un vibe mai pozitiv.

Accesați site-ul Safetyone.ro pentru a descoperi toate echipamentele, uniformele și bluzele medicale, alături de celelalte produse disponibile.

Contact: 0800 800 047; sales@safetyone.ro

 

* Advertorial transmis de e-advertising.co

Redacția Sănătatea Buzoiană nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul comunicatelor/advertorialelor primite și publicate, aceasta aparținând exclusiv emitentului.  

 


Categorii: Actual, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*