Vacanțe gratuite pentru personalul medical implicat în lupta împotriva Covid-19

Pachetele de vacanță sunt valabile în perioada 1 septembrie 2020 – 1 septembrie 2022 și acoperă costurile a trei nopți de cazare în hoteluri de 4 și 5 stele.

 

Bogdan Neacsu

Medicii și personalul auxiliar aflat în prima linie a luptei cu pandemia vor putea beneficia, în următorii doi ani, de un sejur cu cazare gratuită în țară, în cadrul unui program lansat de CEC Bank, pentru a-și exprima mulțumirea față de efortul depus de aceștia. Astfel, unitatea bancară a anunțat că pune la bătaie 1.000 de pachete de vacanță gratuite pentru salariați din spitale implicați în lupta împotriva noului coronavirus, pachete ce vor fi valabile începând cu 1 septembrie 2020, până pe 1 septembrie 2022.

Pachetele de vacanță includ trei nopți de cazare cu mic dejun inclus, pentru două persoane, în unități hoteliere de 4 și 5 stele, din rândul clienților CEC Bank. Instituția bancară a anunțat că va suporta integral costurile aferente celor 1.000 de pachete de vacanță, președintele director general Bogdan Neacșu precizând că „dorim să fim în continuare alături de personalul medical, iar această nouă campanie este modul în care vrem să ne arătăm recunoştinţa faţă de cei care au avut grijă de sănătatea noastră şi a celor dragi în perioada dificilă prin care am trecut”.

 

Această inițiativă se dorește a fi, totodată, o mână de ajutor întinsă companiilor hoteliere care se numără printre clienții băncii și care au trecut printr-o situaţie foarte dificilă, în contextul restricţiilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Tot ce trebuie să facă cei care doresc să beneficieze de aceste vacanțe gratuite este să se înscrie în secțiunea special dedicată de pe site-ul CEC Bank, urmând ca selecția să se facă în ordinea înscrierilor, fără tragere la sorți. Termenul limită până la care se pot face înscrierile este data de 30 iunie, beneficiarii putând opta pentru unitatea hotelieră la care doresc să se cazeze

În această campanie au fost incluse 21 de hoteluri din țară, printre care Grupul Ana Hotels, Grupul Continental Hotels, Grupul Phoenicia Hotels, Complex Turistic Vox Maris, Grand Hotel Napoca, Hotel Carmen Predeal, Hotel Hilton Sibiu, Kronwell Braşov Hotel, Hotel Ramada Braşov sau Hotel Olăneşti.

 

Într-un comunicat pe această temă se mai precizează că perioadele sejururilor pot fi alese oricând, între 1 septembrie 2020 și 1 septembrie 2022, cu excepția sărbătorilor legale și ale perioadelor când este vârf de sezon.

Aceeași unitate bancară menționează că s-a implicat financiar pentru a sprijini eforturile de limitare a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, acordând sponsorizări de aproape un milion de euro către noua spitale publice din cele mai afectate regiuni ale țării, pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare pentru personalul medical.

Totodată, au fost lansate oferte speciale de creditare pentru salariații din spitale, iar în cazul persoanelor vârstnice care își primesc pensiile prin intermediul băncii au fost luate măsuri speciale, având în vedere că acestea fac parte din categoriile vulnerabile în fața infecției cu noul coronavirus.

 


Adaugati un comentariu


 

*