Buzoienii se pot întâlni cu reprezentantul Avocatului Poporului, la Consiliul Județean

Cele două instituții au transmis un comunicat cu regulile de acces și normele de protecție sanitară pe care trebuie să le respecte cei care doresc să fie primiți în audiență.

 

Buzoienii care doresc să meargă în audiență sau să adreseze o petiție către instituția Avocatului Poporului o pot face săptămâna aceasta, fără a fi nevoie să se deplaseze până în Capitală sau până la sediul biroului teritorial de la Ploiești. Astfel, un reprezentant al instituției se va afla joi 22 iulie, la Buzău, unde îi va primi în audiență pe buzoienii care vor să se adreseze Avocatului Poporului cu diferite probleme. În acest sens, Consiliul Județean a pus la dispoziție un spațiu propriu în care reprezentantul Avocatului Poporului va ține audiențele și va primi petițiile de la cetățeni.

Așadar, cei care doresc să se adreseze instituției sunt așteptați joi la sediul Consiliului Județean, între orele 10.00 și 14.00, unde vor fi primiți de un reprezentant al Biroului Teritorial Ploiești, care le va sta la dispoziție în acest interval.

Pentru mai multă operativitate dar și pentru respectarea regulilor de protecție sanitară, buzoienii sunt sfătuiți să își facă o programare telefonică în prealabil, la numărul 0244.593.227, astfel încât să se evite aglomerația pe holul Consiliului Județean.

 

De asemenea, celor care vor veni în audiență, cele două instituții le reamintesc regulile pe care trebuie să le respecte în spațiile publice închise, insistând asupra obligativității purtării măștii de protecție atât în timpul întâlnirii cu reprezentantul Avocatului Poporului, cât și pe toată perioada în care se vor afla în interiorul clădirii în care funcționează Consiliul Județean.

Se mai precizează că la intrarea în instituție, persoanele care vor dori intre în audiență vor fi supuse unui scurt triaj epidemiologic, având totodată obligația de a-și dezinfecta mâinile cu substanțele puse la dispoziție în dispensere speciale.

Nu în ultimul rând, cetățenilor  li se sugerează să aibă asupra lor  o cerere care să cuprindă un rezumat ar problemelor pe care doresc să le semnaleze.

În perioada stării de urgență, dar și după aceea, întâlnirile cu cetățenii din județ  ale reprezentanților Avocatului Poporului au fost sistate, pentru a preveni riscul de infectare, fiind reluate după ce situația epidemiologică s-a mai îmbunătățit.


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*