Consiliul Județean Buzău se întrunește mâine în ședință extraordinară

7 noiembrie 2018 | 0 comentarii |

Pe ordinea de zi se află trei proiecte care necesită aprobare de urgență, neputând fi amânate până la ședința ordinară de la sfârșitul lunii.

 

Mâine dimineață, începând cu ora 10.00, Consiliul Județean Buzău se va întruni într-o nouă ședință extraordinară, determinată de necesitatea aprobării urgente a unor proiecte care nu mai suportă amânare până la ședința ordinară care ar urma să aibă loc în ultima săptămână a lunii în curs.

Primul dintre proiecte se referă la aprobarea participării Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău (DGASPC) în cadrul proiectului „VENUS – Împreună pentru o viață în siguranță”, derulat de Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, în parteneriat cu DGASPC-urile din țară, proiect ce își propune dezvoltarea unei rețele naționale integrate de locuințe protejate, prin înființarea unor servicii județene pentru combaterea violenței domestice.

Un alt proiect vizează modificarea textului unei hotărâri adoptate anterior de Consiliul Județean,  hotărâre privind trecerea în administrarea DGASPC a unor bunuri imobile, din proprietatea  publică a municipiului Râmnicu Sărat, în vederea restructurării Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională.

Ultimul proiect de pe ordinea de zi a ședinței de mâine vizează modificarea unor prevederi din regulamentul privind acordarea de premii speciale elevilor și profesorilor din județ care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale.

 

Lista completă a proiectelor care vor fi supuse la vot în ședința de mâine dimineață este următoarea:

  1. Aprobarea participării Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău în calitate de partener în proiectul ”VENUS – Împreună pentru o viață în siguranță” în cadrul POCU 2014-2020, Axa prioritară 4, OS 4.4, Prioritatea de investiții .
  2. Completarea art.3 din Hotărârea Consiliului Județean Buzău nr.60/2018 pentru aprobarea solicitării de trecere din proprietatea publică a municipiului Rm. Sărat în proprietatea publică a Județului Buzău și administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău a unor bunuri imobile.
  3. Modificarea Regulamentului privind acordarea de premii speciale elevilor din Județul Buzău care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare naționale și internaționale, precum și profesorilor coordonatori, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Buzău nr.195/2018.

Adaugati un comentariu


 

*