Crucea Rosie a fost din nou darnica

31 august 2012 | 0 comentarii |

Voluntarii filialei Buzau au mers in comuna Largu unde au impartit pachete cu aliemnte si rechizite unor familii nevoiase.

 

Voluntarii Filialei Buzau a Crucii Rosii au fost astazi, darnici. Ei au mers  in comuna Largu si, asa cum face ori de cate ori este posibil, au venit in sprijinul unor familii mai putin fericite, afectate crunt de lipsuri si nevoi.

Potrivit directorului Crucii Rosii, Floarea Barzu, voluntarii buzoieni „au distribuit 50 de pachete cu alimente unor familii fara venituri sau cu venituri foarte mici si greutati mari. Acolo unde au fost si copii, s-au adaugat rechizite, pentru ca in curand incepe noul an scolar si este bine ca niciun copil sa nu fie in situatia de a nu putea merge la scoala sau sa aiba de suferit din cauza saraciei”.

Directorului ONG-ului buzoian a mai precizat ca familiile vizitate astazi de voluntarii Crucii Rosii au fost selectate de catre asistentul social din comuna Largu, pentru ca acesta cunoaste foarte bine situatia din fiecare casa si stie unde este mai mare nevoie de ajutor.

Cele 50 de pachete au continut alimente de baza, neperisabile, iar pentru copii au fost asigurate rechizitele necesare in procesul de educatie scolara.

Activitatea s-a desfasurat in cadrul proiectului pe care Crucea Rosie il deruleaza cu sprijinul Consiliului Judetean Buzau.

 


Categorii: Organizatii

Adaugati un comentariu


 

*