Donație pentru secția de Pediatrie a SJU Buzău, din partea unui grup de părinți

19 noiembrie 2020 | 0 comentarii |

Aceștia s-au mobilizat din proprie inițiativă, și au dotat secție cu mai multe echipamente și bunuri.

 

O inițiativă a părinților copiilor de la grădinița Erino Kindergarten s-a materializat azi printr-o primă donație de aparatură făcută secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Părinții buzoieni s-au mobilizat și au strâns fondurile necesare cu care au achiziționat mai multe aparate și materiale care erau necesare în cadrul secției.

Astfel în cursul zilei de azi, la SJU Buzău au ajuns 6 minifrigidere, o lampă cu ultraviolete și un monitor pentru funcții vitale, care vor intra în dotarea secției de Pediatrie. De asemenea, părinții au mai achiziționat și 20 de perne care au fost donate tot în cursul zilei de azi, aceleiași secții.

 

În perioada următoare, la SJU Buzău vor mai ajunge încă 40 de perne noi, astfel că toate pernele de pe secția de Pediatrie vor fi înlocuite. Totodată, din același donați a mai fost achiziționată o lampă cu ultraviolete, care va sosi în zilele ce urmează.

Cu această ocazie, dr. Anica Gina, șefa secției de Pediatrie a SJU Buzău a declarat că „doresc să mulţumesc tuturor părinţilor de la Grădiniţa Erino Kindergarten din Buzău pentru că au ales secţia de Pediatrie pentru a dona echipamente și materiale care ne sunt de mare necesitate în secţie, mai ales în contextul epidemiologic actual”. De asemenea mulțumiri au venit și din partea conducerii unității medicale.

 


Adaugati un comentariu


 

*