Profesorii TEODOR STAN și TIBERIU SPIRCU, două nume de referință ale UMF „Carol Davila”, au trecut la cele sfinte

8 februarie 2022 | 0 comentarii |

Lumea academică medicală de la UMF „Carol Davila” din București și-a luat adio de la două personalități marcante ale învățământul medical românesc.

 

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti anunţă, cu profund regret, decesul Conf. Univ. Dr. Farm. TEODOR STAN, fost şef al Disciplinei Toxicologie din cadrul Facultății de Farmacie a UMF „Carol Davila”, general în rezervă al Armatei române.

Cu profunde regrete, colegii din Facultatea de Farmacie anunță trecerea în neființă a Domnului Conf. Univ. Dr. Farm. TEODOR STAN, fost Șef al Disciplinei Toxicologie din cadrul Facultății de Farmacie a U.M.F. ‘Carol Davila’, General în rezervă al Armatei române.

Dumnezeu să-l odihnească în pace…

Condoleanțe familiei…”, au transmis reprezentanţii UMF.

Şi Colegiul Farmaciștilor din România şi-a exprimat „regretul pentru pierderea celui ce a fost Conf.dr. farm. Teodor Stan, șef al Disciplinei de Toxicologie din cadrul Facultății de Farmacie a UMF „Carol Davila”, în perioada 1979 – 1986, general în rezervă al Armatei române.

Dumnezeu sa îl odihnească în liniște și pace!” – transmit reprezntanții organizației profesionale.

 

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti și-a luat adio și de la profesorul universitar Tiberiu Spircu, întemeietorul Disciplinei de Informatică medicală din instituţia de învăţământ.

Colectivul disciplinei de Informatică Medicală și Biostatistică a UMF Carol Davila anunță plecarea dintre noi a profesorului universitar TIBERIU SPIRCU, deschizător de drumuri și întemeietorul disciplinei de informatică medicală din universitatea noastră. Un matematician printre medici, a pus piatra de temelie la multe aplicații și device-uri pe care le folosim acum în diverse domenii medicale. Ne exprimăm condoleanțele noastre familiei îndurerate a celui care a fost un om respectat și un profesionist de excepție, un coleg minunat, plin de înțelegere față de cei din jur.

Dumnezeu a pus capăt prematur unui drum presărat cu bunătate, dăruire și profesionalism. Ne vom aminti mereu cu drag de dânsul!

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, au transmis foștii colegi și studenți de la UMF „Carol Davila”.

 


Adaugati un comentariu


 

*