SJU Buzău a scos la concurs 7 posturi de medici, pe final de an

30 decembrie 2019 | 0 comentarii |

Concursurile de angajare vor avea loc în primul trimestru al lui 2020, iar în această perioadă se primesc dosarele de înscriere.

 

În ultimele zile din 2019, Spitalul Județean de Urgență (SJU) Buzău a publicat scoaterea la concurs a șapte posturi de medici specialiști în cadrul mai multor secții ale unității medicale. Concursurile de angajare vor avea loc în primul trimestru al anului viitor, iar până aproape de jumătatea lunii ianuarie, candidații interesați își pot depune dosarele de înscriere.

Este vorba de un post de medic specialist internist pentru secția de Medicină Internă a spitalului, alte două posturi de specialiști în medicină internă în cadrul Compartimentului de Gastroenterologie aparținând aceleiași secții, un post de medic specialist cardiolog în cadrul Secției de Cardiologie, două posturi de specialiști neurologi pentru Secția de Neurologie și un post de medic specialist diabetolog pentru Cabinetului diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

Anunțul oficial privind organizarea concursului a fost publicat pe data de 27 decembrie și, conform procedurilor, dosarele de înscriere pot fi depuse în termen de 15 zile calendaristice de la această dată, adică până pe 11 ianuarie, însă pentru că această dată pică într-o zi nelucrătoare, ultima zi pentru depunerea dosarelor este luni, 13 ianuarie.

 

Concursurile vor putea fi organizate începând cu data de 27 ianuarie 2020, însă nu mai târziu de sfârșitul lunii martie, datele urmând a fi stabilite ulterior, după finalizarea perioadei de selecție a dosarelor. Pentru a putea fi admis să susțină concursul, fiecare candidat trebuie să includă în dosar o cerere în care menționează postul pentru care concurează și câte o copie după diploma de licență, certificatul de confirmare ca medic specialist și certificatul de membru al organizației profesionale, vizat la zi.

De asemenea, dosarul trebuie să conțină și o dovadă că titularul nu a fost sancționat pentru încălcarea unor prevederi din Legea sănătății, precum și acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în Anexa 3 la Ordin. Mai este necesară o copie a actului de identitate în termen de valabilitate, certificatul de cazier judiciar și un certificat medical care să ateste faptul că titularul este apt din punct de vedere fizic și neuro-psihic pentru exercitarea activității pe postul pentru care concurează.

 

Nu în ultimul rând, candidații trebuie să achite la casieria spitalului și o taxă de 150 de lei, iar chitanța aferentă trebuie să fie anexată la dosarul de înscriere.

Dosarele se depun până pe 13 ianuarie la Serviciul  Resurse Umane al spitalului, tot de aici putând fi obținute și informații suplimentare, atât direct la sediul unității medicale, cât și telefonic, la numărul 0238 720 689, interior 166.

Tematicile de concurs sunt aceleași cu cele pentru concursul de medic specialist în specialitatea postului, iar acestea pot fi consultate pe site-ul SJU Buzău.

Medicii tineri care vin din alte localități pentru a lucra la SJU Buzău beneficiază, în plus, de un sprijin lunar în valoare de până la 1.000 de lei, pentru plata chiriei și a utilităților.

 


Categorii: Actual, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*