Studenții ieșeni au început deja cursurile la „Academia a+”

22 septembrie 2022 | 0 comentarii |

În cadrul proiectului Perform a+, aflat la a VII-a ediție, desfășurat de compania Antibiotice în colaborare cu mediul universitar, 36 de studenți „performeri” de la Farmacie, Biologie, Inginerie chimică și protecția mediului și Chimie s-au întâlnit deja cu primul mentor.

 

Cursurile universitare nu au început încă, dar 36 de studenți admiși la „Academiei a+”, au început deja cursurile la compania Antibiotice din Iași. Proiectul de dezvoltare a competențelor Perform a+, desfășurat de producătorul de medicamente ieșean în parteneriat cu mediul academic, a ajuns la a VII-a ediție.

Cei 36 de „performeri selectați din rândul studenților care au depus aplicații în lunile de vară s-au cunoscut deja cu cei care-i vor iniția în tainele profesiilor pe care și le-au ales, iar primul lor curs a fost susținut de un psiholog care deține și funcția de director de resurse umane în cadrul companiei.

Devenit deja o tradiție, proiectul Perform a+ și-a extins an de an adresabilitatea și deschiderea către mediul universitar, astfel încât în anul 2022 reunește studenți entuziaști, aflați în ultimul an de studiu sau proaspăt absolvenți din domeniile: farmacie, biologie, inginerie chimică și protecția mediului și chimie. Cei 36 de participanți au vibrat la unison în cadrul primei întâlniri cu colegii noștri, fiind inițiați în ceea ce reprezintă Antibiotice în peisajul companiilor din România și al perspectivelor de evoluție în carieră, de către psih. Mihaela Murariu, director Resurse umane”, transmite Antibiotice SA.

 

Pe parcursul următoarelor săptămâni „tinerii performeri vor participa la sesiuni de pregătire teoretică și practică susținute de specialiștii companiei, astfel încât procesele complexe implicate în cercetarea, verificarea calității și producției unui medicament să devină din necunoscute, «cunoscutele» care să îi atragă să lucreze în compania Antibiotice”, se subliniază în comunicatul Antibiotice.

Ca urmare a parcurgerii acestui program de dezvoltare a competențelor, realizat în parteneriat cu mediul universitar ieșean, peste 150 de tineri au fost inițiați în fabricația și cercetarea medicamentelor generice, iar 35 dintre aceștia și-au găsit în Antibiotice, compania care să îi sprijine în dezvoltarea unei cariere de succes, se menționează în comunicat.

„Le urăm multă baftă și spor la învățat tinerilor performeri care ne sunt alături în acest an!”, este mesajul transmis viitorilor absolvenți de Farmacie, Biologie, Inginerie chimică și protecția mediului și Chimie admiși în Academia a+.

 


Categorii: Actual

Adaugati un comentariu


 

*