Suntem aici pentru tine si sanatatea ta!

21 mai 2012 | 9 comentarii |

Sub sloganul Fii sanatos, informeaza-te, am decis ca este momentul sa raspund unei cereri tot mai acute de informare in domeniul sanatatii. Am considerat ca este timpul sa actionez pe cont propriu si sa ofer, prin intermediul portalului sanatateabuzoiana.ro, un produs adaptat schimbarii semnificative in comportamentul de consum media.

In calitate de editor coordonator si jurnalist profesionist cu 21 de ani de experienta, mi-am propus sa vin in intampinarea cititorilor cu informatii relevante, actualizate in timp real si, impreuna cu o echipa de profesionisti, am creat site-ul Sanatatea Buzoiana. Este destinat voua, celor care vreti sa fiti  informati despre cum sa va pastrati sau sa va recapatati sanatatea, cat si  practicienilor din acest domeniu.

Site-ul a fost lansat in week-endul abia incheiat, in deschiderea lucrarilor celei de-a IX-a editii a Universitatii de Vara „Vasile Voiculescu”, cel mai important eveniment stiintific medical ce se desfasoara anual in Buzau, la Poiana Pinului. Aprecierea unanima a celor cateva sute de medici, asistenti medicali, reprezentanti ai unor companii farmaceutice, ai unor firme de dispozitive medicale, echipamente electronice sau produse bancare specializate, cat si a profesorilor universitari prezenti la eveniment mi-au confirmat ideea ca Sanatatea Buzoiana este un produs media necesar si capabil sa raspunda scopului in care a fost creat.

Am considerat ca suportul electronic raspunde cel mai bine nevoilor consumatorilor de media si, pentru ca potrivit unor studii recente realizate de Said Business School (Oxford University) si de Facebrands, in Romania sunt  peste 8 milioane de utilizatori de internet si peste 4,7 milioane de conturi pe Facebook,  vom avea o prezenta activa pe retelele de socializare.

Vom incerca sa ne diferentiem pe piata media buzoiana nu numai printr-o abordare specializata a informatiei, ci si printr-o selectie riguroasa a ei, sa tratam fiecare subiect cu responsabilitate, fara patima si cu profesionalism. Promitem sa livram un continut jurnalistic de calitate, atat in materie de news cat si de current affairs – stiri, interviuri, dezbateri, analize, anchete, dar si de publicitate online, pe segmentul Sanatate si domenii adiacente.

Portalul sanatateabuzoiana.ro va fi interfata voastra, a prietenilor nostri  cititori, cu medicii si autoritatile, atat la nivel local cat si national. Noi, cei din echipa redactionala, vom incerca sa lamurim orice neclaritate in relatia dintre cei trei factori. Pe cat posibil, vom raspunde nevoii de informare a bolnavilor, a profesionistilor din domeniul medical si a cititorilor de media online.

Iar tu, cititorule, asteptam sa devii partener activ al site-ului, sa vii cu propuneri, sugestii, critici pertinente si, de ce nu, chiar sa faci parte din echipa redactionala. Ai in noi un prieten care te va invata cum sa-ti pastrati sanatatea, sa-ti cunosti drepturile si cum sa procedezi atunci cand te confruntati cu dificultati in relatia cu sistemul sanitar.

 


Categorii: Actual, Editorial

Comentarii (9)

 1. Mihail spune:

  Excelent! Felicitari! Site-ul este excelent (continut/format).

 2. Gabi spune:

  Felicitari! Bafta! Informatiile sunt utile

 3. ionita maria mirela spune:

  O idee excelenta. Admir initiativa si astept cu interes articole in acest domeniu Raspund provocarii de a transmite informatii cu privire la activitatea de asistenta medicala a varstnicilor prin intermediul dumneavoastra.

 4. Mariana spune:

  Nu pot decat sa te felicit pentru decizia luata si sa-ti urez mult succes!

 5. Julianna spune:

  Ma bucur ca avem un ziar “local” online cu o tema de larg interes , facut de un profesionist.
  Succes!

 6. Simpatizant spune:

  Felicitari. Asteptam cu mult interes articolele dumneavoastra.Succes.

 7. Constanta Nistor spune:

  Ideea de sănătate în zilele noastre, din păcate, este concepută şi înţeleasă în mod greşit. Stereotipul de sănătate este legat direct de cabinetul medical sau de coada care stă la uşa farmaciei, pe când adevărata sănătate porneşte de la cunoaşterea şi înţelegerea modului în care este creat şi funcţionează organismul uman.
  Cunoştinţele despre organismul propriu sunt unice, interesante, uimitoare, nu-i nimic în tot universul, mai interesant, decât tu însăţi. Din păcate începem să conştientizăm şi să preţuim aceasta prea târziu, atunci când suntem nevoiţi să investim multe eforturi pentru a recupera ceea ce am pierdut – sănătatea noastră.
  De aceea salut cu deferenţă apariţia portalului “sanatateabuzoiana.ro” şi-i urez editorului coordonator mult succes, putere de muncă şi…sănătate!

 8. Stefania spune:

  Bafta! Ma bucur ca ai luat aceasta decizie. Piata are nevoie de produse similare celui pe care l-ai creat tu. Iti doresc succes si la cat mai multe accesari!

 9. Adi spune:

  FELICITARI pentru initiativa! Succes!

Adaugati un comentariu


 

*