UMF Cluj organizează cursuri de pregătire şi simularea admiterii pentru viitorii studenți

22 februarie 2021 | 0 comentarii |

Viitorii candidaţi la examenul de admitere din 2021 vor avea astfel posibilitatea să aprofundeze materia, să îşi testeze cunoştinţele şi să se familiarizeze cu atmosfera şi condiţiile reale de la un concurs de admitere.

 

UMF Cluj

Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu din Cluj-Napoca a anunțat că organizează şi în acest an cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii pentru tinerii care doresc să studieze la Facultățile de Medicină, Medicină Dentară sau Farmacie. Cursurile de pregătire vor avea loc în zilele de sâmbătă ale lunilor martie şi aprilie, pe platforma on-line a universităţii, iar cei interesaţi se vor putea înscrie pe site-ul universităţii, până la data de 14 martie 2021.

După înscriere, fiecărui candidat i se va genera un cont individual care îi va asigura accesul pe platforma pe care vor avea loc cursurile. Cursurile de pregătire vor rămâne la dispoziţia celor înscrişi şi vor putea fi accesate în orice moment, până la data examenului de simulare. De asemenea, universitatea pune la dispoziţia viitorilor candidaţi la examenul de admitere şi teste de admitere de Biologie, Biologie vegetală, Chimie organică şi Chimie anorganică.

 

Pentru că, anul trecut, din cauza pandemiei de COVID-19, examenul de simulare a admiterii s-a desfăşurat online, în condiţii foarte bune, conducerea universităţii a decis ca acesta să fie organizat la fel şi pe viitor. Astfel, examenul de simulare a admiterii pentru anul universitar 2021-2022 va avea loc în data de 8 mai 2021, pe aceeaşi platformă on-line pe care se vor desfăşura cursurile de pregătire.

Reprezentanții UMF Cluj au mai precizat că numărul celor interesaţi de profesia de medic, medic stomatolog sau farmacist a crescut de la an la an, astfel că în 2020, aproape 1.700 de tineri s-au înscris la examenul de simulare a admiterii, care s-a desfăşurat, pentru prima dată, on-line.


Adaugati un comentariu


 

*