Funcțiile de director și posturile vacante la UPU de la SJU Buzău, la concurs

27 februarie 2020 | 0 comentarii |

Pentru unitatea de urgențe se caută asistenți medicali și un asistent social, în timp ce pentru posturile din Comitetul Director se caută director medical, director de îngrijiri și director financiar contabil.

 

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Buzău reia procedurile în vederea completării schemei de personal de la Unitatea de Primire Urgențe (UPU), precum și pentru ocuparea funcțiilor de director care alături de manager formează Comitetul Director, aceste funcții fiind ocupate în prezent cu delegație.

Astfel, pentru UPU, cea mai mare unitate sanitară cu paturi din județ a scos la concurs două posturi de asistent medical, patru posturi de asistent medical debutant și un post de asistent social. Candidații interesați se pot înscrie la examen până pe 9 martie, la ora 12.00. În data de 11 martie va avea loc selecția dosarelor, ale cărei rezultate se vor anunța a doua zi, urmând ca până pe 13 martie să se depună eventualele contestații. În data de 16 martie se vor afișa lstele cu candidații ale căror dosare de înscriere la concurs au fost admise.

Concursul propiu-zis va avea loc în perioada 18 – 30 martie și va debuta cu proba scrisă, care va avea loc pe 18 martie, cu începere de la ora 10.00, la sediul SJU Buzău. Rezultatele se afișează a doua zi, contestațiile se depun până pe 20 martie, iar rezultatele finale la proba scrisă se vor anunța pe 23 martie.

 

În ziua de 24 martie, cei care au obținut cel puțin 50 de puncte la proba scrisă vor susține proba de interviu. La fel, rezultatele se vor afișa în ziua următoare, iar până pe 26 martie se vor putea depune contestațiile. Rezultatele contestațiilor la proba de interviu se afișează pe 27 martie, iar cele finale, se vor cunoaște pe 30 martie. Dosarele de înscriere la concurs de depun la Serviciul Resurse Umane al spitalului, iar pentru a putea participa la examen, candidații trebuie să plătească o taxă de 50 de lei.

Totodată, spitalul județean reia procedurile pentru încadrarea titularilor funcțiilor de director medical, director de îngrijiri și director financiar-contabil, posturi care au mai fost scoase la concurs în cursul lunii septembrie a anului trecut, însă atunci nu s-a înscris nici un candidat. Prin urmare, cele trei posturi sunt în continuare ocupate cu delegație, iar pentru că se apropie deja finalul celor șase luni de interimat se va organiza un nou concurs.

 

SJU Buzău a anunțat organizarea unei noi sesiuni de concurs pentru desemnarea titularilor celor trei funcții de conducere, singurul din Comitetul Director care deține funcția în urma unui concurs fiind managerul Claudiu Damian.

Astfel, pentru postul de director medical, dosarele se pot depune până pe 16 martie, iar concursul se va desfășura în perioada 23-26 martie, constând în susținerea unei probe scrise și susținerea proiectului de specialitate și a interviului de selecție, ambele în data de 23 martie. Rezultatele se afișează pe 24 martie, contestațiile se pot depune până pe 25 martie, iar în ziua următoare se afișează rezultatele finale.

Pentru postul de director financiar-contabil, dosarele de înscriere se depun până pe 17 martie, iar proba scrisă, susținerea proiectului și interviul vor avea loc pe 24 martie. Rezultatele se afișează pe 25 martie, contestațiile se pot depune până a doua zi, iar pe 27 se anunță rezultatele finale.

În ceea ce privește funcția de director de îngrijiri, dosarele se depun până pe 18 martie, iar examenul cu cele trei probe va avea loc pe 25 martie. Pe 26 martie vor fi afișate rezultatele, până pe 27 martie se pot depune contestațiile, iar 30 martie este data la care se vor afișa rezultatele finale.

Rămâne de văzut dacă, între timp, aceste funcții au devenit mai atractive, sau dacă vor fi ocupate în continuare tot cu delegație.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*