S-au afișat rezultatele concursului de angajare pentru Centrul de Sănătate de la Pârscov

23 ianuarie 2018 | 0 comentarii |

Se cunosc deja numele candidaților care vor ocupa cele 17 posturi de asistenți și îngrijitoare scoase la concurs, însă confirmarea finală se va face după rezolvarea eventualelor contestații.

 

Este o certitudine, la acest moment, faptul că Centrul de Sănătate Multifuncțional de la Pârscov va dispune de numărul necesar de asistenți medicali și îngrijitoare. Pentru a putea fi dat în folosință în cursul săptămânilor următoare, mai trebuie finalizate și concursurile pentru ocuparea unor posturi de medici, cu contract pe o perioadă determinată.

Dacă atragerea medicilor în noul centru de la Pârscov a fost destul de greoiae, pentru posturile de personal auxiliar scoase la concurs a existat o concurență destul de mare, iar surpriza plăcuta a fost că majoritatea candidaților care s-au prezentat la examen au fost bine pregătiți. Astfel, după rezultatele bune obținute la proba scrisă, majoritatea candidaților pentru cele 17 posturi de asistenți medicali și îngrijitoare nu au dezamagit nici la proba de interviu, după cum o arată rezultatele publicate de Spitalul Județean Buzău.

 

Astfel, la secțiunea destinată asistenților medicali, punctajul maxim obținut a fost 98,75, iar cel minim 47,50. Au fost respinși 3 din cei 15 candidați calificați după proba scrisă, iar unul dintre aceștia nu s-a mai prezentat la interviu.

La această secțiune au fost scoase la conurs șase locuri, iar clasamentul primilor șase clasați după proba scrisă i-a inclus pe aceiași candidați și în urma probei de interviu, așa că este greu de crezut că o eventuală contesteție ar putea schimba situația. Astfel, pe cele șase posturi de asistenți medicali vor fi încadrați candidații Daniela Ioana Lemnaru, Simona Severina Șerban, Burlacu Daniela Cornelia, Georgiana Stan, Mirela Oprea și  Ana-Mara Foișor.

La  concursul pentru cele 6 locuri de asistenți medicali debutanți, cel mai bun punctaj la interviu a fost a fost 97,50, iar cel mai slab, 32,50. Din cei 27 de candidați calificați la interviu, 26 au fost prezenți, iar 11 dintre ei au fost respinși, împreună cu candidatul absent.

 

Proba de interviu s-a deovedit decisivă pentru candidata aflată pe locul 7 pe listă, după proba scrisă, propulsând-o în topul primilor șase care vor obține posturile, în timp ce candidata clasată pe locul trei după proba scrisă a ieșit din cursă, fiind respinsă la interviu, întrucât nu a reușit să obțină decât 45 de puncte, sub baremul minim de 50.

Așadar, înainte de rezolvarea eventualelor contestații, cei șase viitori asistenți debutanți de la Pârscov sunt Alexandra Oana Chircu, Mirela Daniela Cîrstea, Victorița Neluța Vereagă, Anca Valentina Filipache și Constantin Alin Sitaru și Alexandra Fieraru.

Pentru posturile de îngrijitoare, toate cele 14 candidate rămase în cursă după proba scrisă, pentru cele 5 posturi scoase la concurs, s-au prezentatla examen. Una singura a fost respinsă, obținând 43,75 de puncte, însă doar cele care au obținut cele mai mari cinci medii finale vor fi angajate. Punctajul maxim obținut la această probă a fost de 97,50 și a fost obținut de Elena Simona Pinghel, care se clasase pe poziția a treia după proba scrisă. Ea și-a adjudecat astfel unul dintre posturile scoase la concurs. Și Ninela Dima, cea care se clasase prima după proba scrisă, a obțiunt la interviu un rezultat bun, care îi asigură angajarea. Celelalte trei posturi vor fi ocupate de Lidia Lucia Pârleciu, Diana Ștefan și Carmen Gabriela Miron.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*