SJU Buzău angajează 9 asistenți medicali pentru secția UPU-SMURD

22 octombrie 2019 | 0 comentarii |

Totodată, unitatea medicală a mai scos la concurs alte două posturi de asistent medical, un post de asistent social, precum și alte trei posturi de personal nemedical.

 

În mai puțin de o lună, Spitalul Județean de Urgență (SJU) Buzău va organiza concurs pentru ocuparea unui număr de 15 posturi vacante, cele mai multe dintre acestea fiind în cadrul secției UPU-SMURD. Prima probă a examenului va avea loc în data de12 noiembrie, cu începere de la ora 10.00, în această perioadă fiind în plină desfășurare etapa de înscriere.

Cele mai multe posturi sunt de asistent medical, iar majoritatea acestora sunt repartizate în cadrul secției UPU-SMURD. Astfel, oferta SJU Buzău include pentru această sesiune de examen 6 posturi de asistent medical, dintre care 5 pentru UPU și unul pentru cabinetul de Pediatrie din cadrul Ambulatoriului integrat al spitalului, cărora li se adaugă alte 5 posturi de asistent medical debutant. Dintre acestea, patru posturi sunt repartizate tot pe secția UPU, iar unul pe secția de Oncologie medicală.

Tot pentru UPU, spitalul buzoian a mai scos la concurs și un post de asistent social. Oferta este completată de alte trei posturi de personal nemedical, două dintre ele în cadrul serviciului de Achiziții Publice, iar unul la compartimentul Protecția datelor cu caracter personal. Astfel pentru Achiziții Publice se caută un referent de specialitate gradul III și un referent de specialitate debutant, iar pentru protecția datelor, spitalul are nevoie de un referent de specialitate gradul II.

 

Candidații interesați de unul din cele 15 posturi vacante se pot înscrie până la data de 4 noiembrie, ora 12.00, prin depunerea dosarelor la Serviciul de Resurse Umane al spitalului, și după achitarea taxei de concurs, în valoare de 50 de lei. Selecția dosarelor de concurs va avea loc pe data de 6 noiembrie, iar a doua zi vor fi publicate listele candidaților ale căror dosare au fost validate. Eventualele contestații vor putea fi depuse până pe 8 noiembrie, iar soluționarea acestora  se va face până pe 11 noiembrie.

Pe 12 noiembrie va avea loc proba scrisă a concursului, cu începere de la ora 10.00, la sediul SJU Buzău. Rezultatele vor fi afișate a doua zi, iar contestațiile vor putea fi depuse până pe 14 noiembrie, urmând ca în ziua următoare să fie afișate rezultatele finale ale probei, în urma soluționări acestor contestații.

Interviul va avea loc în data de 18 noiembrie, doar pentru candidații care vor reuși să obțină punctajul minim de promovare la proba scrisă.

 

Rezultatele interviului se vor afișa pe 19 noiembrie, contestațiile se vor putea depune până pe 20, iar pe data de 22 noiembrie se vor afișa rezultatele finale ale concursului. La prima probă, cea scrisă, candidații trebuie să fie prezenți în sala cel târziu la ora 9.30, având asupra lor actul de identitate. Mai multe detalii despre dosarele de înscriere pot fi aflate de pe site-ul spitalului sau de la serviciul de Resurse Umane, tel. 0328/720 689, interior 166.

Totodată, SJU Buzău a publicat și numele candidaților care vor concura pentru postul de farmacist la farmacia Oncologie, TBC, Contagioase. Postul fusese scos la concurs la jumătatea lunii mai, însă examenul a fost anulat, iar cei trei candidați înscriși și-au primit dosarele înapoi, la fel și taxa de participare achitată. De această dată, numărul de candidați înscriși este dublu, fiind depuse și validate 6 dosare. Farmaciștii Ștefania Oana Marin, Daniel Sava și Alina Săcuiu, cei care se înscriseseră inițial, și-au depus dosarele și de această dată, lor adăugându-lise alți trei candidați, respectiv farmaciștii Raluca Alexandra Cosma, Iustina Florentina Mocanu Săcuiu și Ioana Luciana Zecheru.

Rămâne acum ca unitatea medicală să anunțe și perioada în care va avea loc examenul.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*