SJU Buzău angajează un farmacist la Maternitate

2 noiembrie 2021 | 0 comentarii |

Candidații interesați pentru acest post își pot depune dosarele până la jumătatea lunii noiembrie.

 

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Buzău a publicat un nou anunț de angajare, de această dată, postul vizat fiind cel de farmacist specialist în farmacie clinică.

Postul este disponibil la farmacia Maternității spitalului, este un post cu normă întreagă, iar contractul, pe perioadă nedeterminată. Anunțul a fost publicat în prima zi din noiembrie, iar de la această dată, candidații interesați au la dispoziție 15 zile calendaristice pentru a-și depune dosarul de înscriere la Serviciul de Resurse Umane al spitalului.

Dosarul trebuie să conțină o cerere în care să se menționeze postul pentru care candidatul optează și urmează să dea concurs, alături de o copie după actul de identitate,  o copie după diploma de licență și după certificatul de farmacist specialist, precum și o copie a certificatului de membru al organizației profesionale din care face parte, vizată pentru anul în curs.

 

Dosarul trebuie să mai conțină o dovadă care să confirme faptul că respectivului candidat nu i-a fost aplicată nicio sancțiune pe linie profesională, precum și acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în Anexa 3 la ordin. Mai este necesar un certificat medical din care să rezulte că titularul estre apt din punct de vedere fizic și neuro-psihic pentru exercitarea activității specifice postului pentru care candidează și, nu în ultimul rând, se adaugă la dosar și chitanța de plată a taxei de concurs, care este în valoare de 150 de lei și se achită la casieria unității sanitare.

Candidații interesați își pot depune dosarele la Serviciul de Resurse Umane al SJU Buzău, urmând ca, după încheierea perioadei de înscrieri, să fie stabilită data concursului, care se poate desfășura începând cu luna decembrie, până la finele lunii februarie a anului viitor.

Candidații interesați pot obține relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane, tel. 0238.720.698, interior 166.

 

În ceea ce privește cele 23 de posturi de medici pentru care SJU Buzău încearcă să găsească titulari, se pare că în continuare, acestea nu prezintă foarte mare interes în rândul specialiștilor. Ultima dată, acestea au fost scoase la concurs la începutul lunii septembrie, însă la finalul perioadei de înscriere, își depuseseră dosarele doar doi candidați – un medic internist și un pediatru interesat de postul din cadrul UPU-SMURD.

Între timp, medicul internist s-a retras, probabil speriat de volumul mare de muncă ce l-ar fi așteptat în condițiile în care unitatea medicală a restrâns activitatea multor secții și majoritatea medicilor s-au ocupat de tratarea pacienților infectați, astfel că postul a fost din nou scos la concurs, iar medicul pediatru a rămas singurul care a răspuns anunțului făcut de SJU Buzău. Acesta a susținut concursul pe 22 octombrie, iar rezultatul a fost anunțat la începutul săptămânii trecute, candidatul fiind declarat promovat, cu 201,45 de puncte. Astfel, postul de medic în specialitatea Pediatrie din cadrul UPU-SMURD a fost ocupat, dar conducerea unității medicale se străduiește să găsească specialiști și pentru celelalte  22 de locuri vacante, care vor fi scoase din nou la concurs.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*