Cel mai mare magazin de articole sportive din județ îi provoacă pe buzoieni la mișcare

13 decembrie 2017 | 0 comentarii |

Magazinul Decathlon din Buzău și-a deschis astăzi porțile pentru publicul larg, reunind sub același acoperiș articole pentru toate sporturile și învitându-i pe buzoieni să devină mai activi, în beneficiul propriei lor sănătăți.

 

Ieri după-amiază a a avut loc inaugurarea oficială a celui mai mare magazin de articole sportive din Buzău, pentru ca în această dimineață porțile sale să fie deschise pentru publicul larg, momentul fiind așteptat cu nerabdarea de buzoienii pentru care mișcarea face deja parte din stilul lor de viață. Este vorba de magazinul Decathlon, o marcă ce nu mai era nevoie de nicio prezentare pentru practicanții sporturilor de orice fel, fie la nivel profesionist, fie la nivel de amatori. Pentru cei care nu fac parte din această categorie, dar sunt interesați să treacă la un stil de viață mai puțin sedentar, trebuie precizat faptul că este vorba de o rețea internațională de magazine cu profil sportiv, rețea care, de câțiva ani este prezentă si în România, iar deschiderea primului magazin din Buzău fiind un eveniment îndelung așteptat la nivel local.

Este vorba de cel de-al 21-lea magazin din rețeaua Decathlon deschis în România, și cel de-al doilea magazin deschis în acest an, după cel de la Botoșani.

Situat pe strada Unirii din municipiu, vis-a-vis de Aurora Mall, magazinul care poate fi vizitat de clienți din această dimineață, corespunde formatului magazinelor Decathlon, bazat pe conceptul „Toate sporturile subacelași acoperiș”.

 

Acesta dispune de un spațiu de aproape 1.400 de metri patrați, punand la dispoziția clienților peste 5.000 de articole și echipamente sportive, destinate practicării a peste 50 de sporturi. Astfel, iubitorii de drumeție montană, natație, sporturi de echipă, practicanții de fitness, alergare, tenis de masă și pasionații de vânătoare, pescuit, ciclism, role, patinaj sau schi pot găsi cam tot ce au nevoie pentru practicarea acestor sporturi, atât la nivel de începători, cât și la nivel de avansați . Reprezentanții rețelei Decathlon prezenți ieri la inaugurarea oficială au precizat că un principiu de bază în cadrul tuturor magazinelor proprii este respectarea unui foarte bun raport calitate-preț și asigurarea unei garanții de cel putin doi ani pentru toate produsele. Astfel, prețurile practicate sunt unele accesibile pentru toate buzunarele, iar calitatea unora dintre produse a fost demonstrată în fața invitaților la festivitatea de inaugurare a magazinului.

 

Alex Domșa, directorul de expansiune al Decathlon România, a declarat cu această ocazie că Buzăul nu a fost ales întâmplător pentru deschiderea noului magazin, decizia fiind luată pe baza unui studiu de piață care a relevat faptul că aceasta este o zonă cu un bun potențial, întrucât numărul celor care practică diferite sporturi sau fac mișcare în mod regulat, ca parte a unui stil de viață săsnătos, este unul suficient de mare pentru a motiva investiția de circa 800.000 de euro făcută aici.

Acesta a mai precizat că se estimează că în primul an de funcționare, aproximativ 200.000 de clienți vor trece pragul magazinului de la Buzău. Alex Domșa a vorbit și despre un fenomen care se manifestă în ultimi ani la nivel național, tot mai mulți români fiind interersați de menținerea unui stil de viață sănătos, asociat cu practicarea sportului și a exercițiilor fizice constante. Reprezentanții magazinului le-au adresat astfel buzoienilor o invitație să se alature acestui fenomen, profitând de faptul că acum au la dispoziție un magazin în care pot găsi tot ce au nevoie pentru practicarea sportului, exercițiilor fizice sua a plimbărilor prin natură.

Florin Lazăr, directorul Decathlon Buzău, a declarat în acest context că magazinul va promova mișcarea ca parte a unui stil de viață sănătos și printr-o serie de evenimente și activități sportive cu participare gratuită pe care le va organiza pe parcurs.

 


Adaugati un comentariu


 

*